HOLIDAY AUTOS

Är du i snabbt behov av en bil för ett par dagar eller timmar? Är du kanske på väg utomlands och bara behöver en bil hemifrån dig till flygplatsen? Är du kanske utomlands redan och behöver ha tillgång till bil där? Har du nyligen tagit körkort och vill ut på vägarna för att pröva dina vingar? Oavsett vilken din situation är har Holiday Autos lösningen för dig.

Holiday Autos är världens största biluthyrningsfirma. Med biluthyrning i 80 olika länder kan du hyra bil på över 4 000 olika destinationer. De erbjuder alltid totalpriser och har ett lägsta pris avtal.

Tack vare Holiday Autos samarbete med några av världens största biluthyrare, såsom Hertz, Europcar, Alamo och National kan de erbjuda service av toppkvalitet och till oslagbara priser.Företaget grundades år 1987 av Clive Jacobs och Nick Stohlberg i London och gick under namnet Holiday Autos International Ltd. Deras affärsidé var att förmedla hyrbilar med totalpriser, någonting som var helt nytt inom denna bransch. Företaget gick med stor vinst och det gick så bra att redan två år senare, år 1989 kunde de öppna upp verksamhet i både tyskland och USA. År 1991 slog de upp portarna för deras första svenska kontor och år 2005 köptes Holiday Autos International Ltd upp av det börsnoterade Sabre Group.

Idag ligger Holiday Autos nordiska huvudkontor i Stockholm. Där jobbar människor från hela Norden med att förmedla hyrbilstjänster till Sverige, Norge, Danmark, Island och Finland.

Holiday Autos mål och vision har alltid varit och kommer alltid vara att erbjuda dig som kund de bästa priserna på marknaden. De genomför kontinuerligt noggranna priskontroller för att alltid kunna upprätthålla de lägsta priserna till konsumenten. Därför har de ett så kallat lägsta pris avtal. Det innebär att om du som kund hittar en hyrbilsfirma med lägre pris än Holiday Autos innan din avresa, får du en hittelön på 100 kronor. Dessutom betalar Holiday Autos ut mellanskillnaden till dig. På så sätt får du alltså alltid billigast pris hos Holiday Autos när du ska hyra bil.

Holiday Autos

Villkoren för att detta ska gälla är att du hyr bil hos Holiday Autos, det andra företaget ska följa svensk konsumentlagstiftning, det ska gälla amma fordonskategori samt under samma hyresperiod. Dessutom gäller endast lägsta pris avtalet vid ordinariepris och inte vid eventuella rabatter. Du kan heller inte kombinera detta med andra rabatter.

Ett mycket attraktivt erbjudande som Holiday Autos kan erbjuda dig är att du kan hyra bilen i en stad och sedan återlämna den på din slutdestination. Detta kan Holiday Autos erbjuda tack vare att de är så pass stora och har biluthyrning på över 4 000 platser runtom i världen. Tack vare detta generösa erbjudande sparar du som kund massor med tid, tid som du kan lägga på någonting annat mycket roligare.

Det som krävs av dig för att få hyra en bil från Holiday Autos är att du har ett körkort med behörighet B, samt ett kreditkort som kan lämnas i deposition. Kreditkortets kreditbelopp måste vara minst lika stort som den aktuella depositionsavgiften.